Які корми відносять до консервованих соковитих?

Який вид корму належить до соковитих?

До соковитим кормам відносяться: зелений корм, трава пасовищна та посівних культур, бадилля, кормові гарбузи та кавуни, кормові коренеплоди та картопля, силос, а також деякі відходи промислового виробництва (переважно харчової промисловості) — цукробурякового (жом), крохмального (мізгу).

Що відноситься до рослинних кормів?

До зелених кормам відносяться: отава природних і покращених лук і пасовищ, сіяні злакові та бобові культури, бадилля коренеклубнеплодів і баштанних, різні водорості, гідропонний корм та ін. Особливість зелених кормів – високий вміст вологи (70-85%). У сухій речовині таких кормів багато поживних речовин.

Які корми вважаються грубими?

Грубі корми

  • сіно;
  • солома;
  • сінаж;
  • гілковий корм.

Що відноситься до грубих та соковитих кормів?

Грубі та соковиті корми або об'ємні корми. До них відносяться такі корми, які містять у собі відносно невелику кількість компонентів, що перетравлюються. Як правило, цей показник становить менше ніж 0.5 кг на кілограм корми та 0,65 кормових одиниць.

Що таке концентрований корм?

концентровані кормиконцентровані корми, концентрати, корми із високим вмістом поживних речовин. До К. к. відносять зерно кормове, повнорационные комбікорми та комбікорми концентрати, деякі відходи технічного виробництв, а також тварини корми.

Що таке норма годівлі?

НОРМА ГОДУВАННЯ , науково обґрунтована добова потреба визнач. ж-ного в енергії, живлять. та мінер. в-вах, вітамінах.

Які корми належать до зелених?

До зеленим кормам відносяться: отава природних та покращених лук і пасовищ, сіяні злакові та бобові культури, бадилля коренеклубнеплодів та баштанних, різні водорості, гідропонний. корм та ін Особливість зелених кормів v високий вміст вологи (70-85%).

Який вид корму належить до концентрованого?

До К. до. відносяться зерна вівса, кукурудзи, ячменю, вікі, гороху, люпину та ін; висівки, макухи різні та шрот, сушена барда, сушена пивна дробина, сушені дріжджові залишки, сушене кров'яне борошно; м'ясо-кісткове борошно, рибне борошно.