Які корми відносять до консервованих соковитих?
Який вид корму належить до соковитих?
До соковитим кормам відносяться: зелений корм, трава пасовищна та посівних культур, бадилля, кормові гарбузи та кавуни, кормові коренеплоди та картопля, силос, а також деякі відходи промислового виробництва (переважно харчової промисловості) — цукробурякового (жом), крохмального (мізгу).
Що відноситься до рослинних кормів?
До зелених кормам відносяться: отава природних і покращених лук і пасовищ, сіяні злакові та бобові культури, бадилля коренеклубнеплодів і баштанних, різні водорості, гідропонний корм та ін. Особливість зелених кормів – високий вміст вологи (70-85%). У сухій речовині таких кормів багато поживних речовин.
Які корми вважаються грубими?
Грубі корми
- сіно;
- солома;
- сінаж;
- гілковий корм.
Що відноситься до грубих та соковитих кормів?
Грубі та соковиті корми або об'ємні корми. До них відносяться такі корми, які містять у собі відносно невелику кількість компонентів, що перетравлюються. Як правило, цей показник становить менше ніж 0.5 кг на кілограм корми та 0,65 кормових одиниць.
Що таке концентрований корм?
концентровані корми — концентровані корми, концентрати, корми із високим вмістом поживних речовин. До К. к. відносять зерно кормове, повнорационные комбікорми та комбікорми концентрати, деякі відходи технічного виробництв, а також тварини корми.
Що таке норма годівлі?
НОРМА ГОДУВАННЯ , науково обґрунтована добова потреба визнач. ж-ного в енергії, живлять. та мінер. в-вах, вітамінах.
Які корми належать до зелених?
До зеленим кормам відносяться: отава природних та покращених лук і пасовищ, сіяні злакові та бобові культури, бадилля коренеклубнеплодів та баштанних, різні водорості, гідропонний. корм та ін Особливість зелених кормів v високий вміст вологи (70-85%).
Який вид корму належить до концентрованого?
До К. до. відносяться зерна вівса, кукурудзи, ячменю, вікі, гороху, люпину та ін; висівки, макухи різні та шрот, сушена барда, сушена пивна дробина, сушені дріжджові залишки, сушене кров'яне борошно; м'ясо-кісткове борошно, рибне борошно.