Як правильно приймати Ганодерму?

Пити Необхідно для профілактики по 1 флакону на добу в 2 прийоми. Для лікування будь-яких захворювань – по 2-4 флакони на день. Для лікування тяжких хвороб – по 4-6 флаконів на добу у два прийоми. Ганодерма продається на багатьох сайтах у натуральному вигляді.

Як правильно приймати гриб Лінчжі?

Капсули Лінчжі рекомендують використовувати тричі на день по дві таблетки. Але цілком успішно застосовується інша схема. Двічі на день приймають по одній капсулі, після тижневого прийому починають приймати по дві штуки і навіть продовжувати прийом за описаним вище розкладом.

Як правильно приймати капсули Рейші?

Гриб Рейші у капсулах слід приймати за схемою: 2 капс. 3 десь у день їжі. Рекомендований курс – 14 днів.

Як пити гриб Рейші Ерсаг?

ГРИБ РІШІ (ERSAG) Спосіб застосування: рекомендується приймати дорослим по 2 таблетки на день, по одній вранці та ввечері, запиваючи водою. Виготовляється як харчова добавка. Не перевищуйте добової дози. Харчові добавки не є заміною повноцінного харчування.

Як приймати настоянку гриба Рейші?

Настоянка гриба рейші не має протипоказань. Застосування 20 крапель настоянки розвести у 50 мл води. При злоякісних пухлинах по 60-120 крапель. Приймати 3 десь у день 30 хвилин до їжі.

Як приймати гриб Лінчжі у капсули?

Застосування: Приймати по 1-2 капсули 3 десь у день їжі. Курс для профілактики – 1 упаковка 2-3 рази на рік.

Чим корисні капсули Лінчжі?

«Капсули Лінчжі Фенікс» суттєво покращують кровообіг у головному та спинному мозку, сприяючи кращій доставці кисню та поживних речовин до нервових клітин, певною мірою регенерують пошкоджені клітини мозку, відновлюють зв'язки між ними та прискорюють передачу інформації.

Чим корисна гриб рейші?

Гриби рейші є лікувальними грибами, що мають велику кількість корисних властивостей. Гриби здатні покращувати здоров'я печінки та серця, захищати від алергії, нападів астми та інфекцій та запобігати раку. Рейші також сприяють нормалізації гормонального фону та рівня цукру в крові.

Як сушити гриб рейші?

Гриби не миють, капелюшки та ніжки ріжуть великими шматками. Спочатку їх розкладають на лист з пергаментом і піддають тепловій обробці при температурі 45°С протягом 3 годин. Потім пергамент змінюють, розкладають підсушені плодові тіла та продовжують сушити в духовці ще 3 години, але за температури 75°С.