В якому продукті найбільше вітаміну С і клітковини?
В якому продукті найбільше вітаміну С?
Продукти, багаті вітаміном С:
- шипшина, солодкий перець,
- смородина, обліпиха,
- петрушка кріп,
- капуста брюссельська, білокачанна або цвітна,
- картопля, помідори,
- яблука, ананаси, цитрусові.
В якій рослині найбільше вітаміну С?
ПРОДУКТИ З ВИСОКИМ ЗМІСТМ ВІТАМІНУ З:
Назва продукту | Зміст вітаміну С у 100гр | Відсоток добової потреби |
---|---|---|
Шипшина | 650 мг | 929% |
Обліпиха | 200 мг | 286% |
Перець солодкий (болгарський) | 200 мг | 286% |
Смородина чорна | 200 мг | 286% |
•Dec 8, 2015
Який продукт містить найбільше аскорбінової кислоти вітаміну С?
Цитрусові вважаються головним джерелом аскорбінової кислоти. У 100 г м'якоті апельсина. міститься 53,2 мг вітамін А З, що становить 64% денної норми [9]. В одному фрукті вагою 150-160 г знаходиться до 80% добового об'єму. аскорбінової кислоти.
В якому овочі найбільше вітаміну C?
Найбільше даного вітамін А міститься в овочах та фруктах.
- Сезонна ягода (полуниця, обліпиха, чорниця, вишня, журавлина тощо).
- Всі види капусти дуже корисні. …
- Цитрусові …
- Ківі …
- Перець болгарський та чилі.
- Картопля …
- Помідори свіжі
Jul 20, 2018
У чому більше вітаміну С у квашеній капусті чи лимоні?
«Якщо ми візьмемо лимонякщо ми візьмемо сто грамів квашеної капусти або того ж самого болгарського перцю, то зміст вітаміну С у квашеній капусті і болгарському перці буде вчетверо більше, ніж у будь-яких цитрусових, у тому числі і лимона», – зазначила Львова.
В якому фрукті багато вітаміну С?
зливу На сьогоднішній день зливу є найбільш насиченим по концентрації вітамін А З продуктом – 5300 міліграм речовини на сто грамів плода.
У чому міститься вітамін C?
Найкращими джерелами вітамін А З є овочі та фрукти, ягоди, соки; шипшина, обліпиха, паприка, чорна смородина, ожина, полуниця, цитрусові, червона смородина, капуста, броколі, цибуля, брюква, аґрус, малина, помідори, цвітна капуста.
В якому фрукті найбільше вітаміну С?
зливу На сьогоднішній день зливу є найбільш насиченим по концентрації вітаміну С продуктом – 5300 міліграм речовини на сто грамів плода.