В якому продукті найбільше вітаміну С і клітковини?

В якому продукті найбільше вітаміну С?

Продукти, багаті вітаміном С:

  • шипшина, солодкий перець,
  • смородина, обліпиха,
  • петрушка кріп,
  • капуста брюссельська, білокачанна або цвітна,
  • картопля, помідори,
  • яблука, ананаси, цитрусові.

В якій рослині найбільше вітаміну С?

ПРОДУКТИ З ВИСОКИМ ЗМІСТМ ВІТАМІНУ З:

Назва продуктуЗміст вітаміну С у 100грВідсоток добової потреби
Шипшина650 мг929%
Обліпиха200 мг286%
Перець солодкий (болгарський)200 мг286%
Смородина чорна200 мг286%

•Dec 8, 2015

Який продукт містить найбільше аскорбінової кислоти вітаміну С?

Цитрусові вважаються головним джерелом аскорбінової кислоти. У 100 г м'якоті апельсина. міститься 53,2 мг вітамін А З, що становить 64% денної норми [9]. В одному фрукті вагою 150-160 г знаходиться до 80% добового об'єму. аскорбінової кислоти.

В якому овочі найбільше вітаміну C?

Найбільше даного вітамін А міститься в овочах та фруктах.

  • Сезонна ягода (полуниця, обліпиха, чорниця, вишня, журавлина тощо).
  • Всі види капусти дуже корисні. …
  • Цитрусові …
  • Ківі …
  • Перець болгарський та чилі.
  • Картопля …
  • Помідори свіжі

Jul 20, 2018

У чому більше вітаміну С у квашеній капусті чи лимоні?

«Якщо ми візьмемо лимонякщо ми візьмемо сто грамів квашеної капусти або того ж самого болгарського перцю, то зміст вітаміну С у квашеній капусті і болгарському перці буде вчетверо більше, ніж у будь-яких цитрусових, у тому числі і лимона», – зазначила Львова.

В якому фрукті багато вітаміну С?

зливу На сьогоднішній день зливу є найбільш насиченим по концентрації вітамін А З продуктом – 5300 міліграм речовини на сто грамів плода.

У чому міститься вітамін C?

Найкращими джерелами вітамін А З є овочі та фрукти, ягоди, соки; шипшина, обліпиха, паприка, чорна смородина, ожина, полуниця, цитрусові, червона смородина, капуста, броколі, цибуля, брюква, аґрус, малина, помідори, цвітна капуста.

В якому фрукті найбільше вітаміну С?

зливу На сьогоднішній день зливу є найбільш насиченим по концентрації вітаміну С продуктом – 5300 міліграм речовини на сто грамів плода.