Куди використати кокосову пасту?

Навіщо потрібна паста з м'якоті кокоса?

Це смачні і поживні ласощі, які не містять цукру. На відміну від олії в кокосової пасті менший вміст жиру. М'якуш кокосу багата антиоксидантами, містить лауринову та каприлову кислоти. … Кокосову пасту можна їсти як самостійний продукт, додавати в різні десерти та кондитерські вироби.

Як розм'якшити кокосову пасту?

Робимо водяну баню – в каструлю з водою поміщаємо ємність, дно якої злегка торкатиметься води, або просто поміщаємо баночку з пастій у каструлю з водою. Ставимо на середній вогонь, доводити до кипіння не треба. Тепла вода почне робити свою справу – масло почне танути, м'якоть розм'якшиться.

Куди використати кокосову воду?

Найчастіше вода з кокосу використовується у напоях, як у чистому вигляді, так і як добавка, це не тільки різні коктейлі та смузі, але і навіть кава. В азіатських країнах кокосова їжа використовується та для приготування супів, гарячих гарнірів із морепродуктами, для приготування різної випічки.

Де зберігати кокосову пасту?

Можливе природне відшарування олії. При відкритті рекомендуємо добре перемішати ВАСТУ. ЗБЕРІГАННЯ: розкриту банку зберігати у холодильнику (для твердої консистенції) або за кімнатної температури (для рідкого стану).

Як їсти кокосову манну?

Декілька найсмачніших способів з'їсти кокосову манну:

  1. зробити сироїдницькі тістечка – просто використовуйте манну замість горіхів, це особливо зручно, якщо ваш блендер не надто потужний;
  2. приготувати швидке кокосове молоко – гарненько збийте пару ст. …
  3. додати до смузі для вершкового смаку;

Як називається паста з кокосу?

Найніжніша паста з натуральної кокосової м'якоті – ось що таке кокосовий урбеч :)) Ці ніжні ласощі сподобаються всім ласуням і не тільки…

Чому кокосова паста тверда?

❓Чому моя кокосова паста тверда як камінь? ☝🏻 В кокосової пасті, Як і в сушеному кокосі, 65% кокосового олії. Тому за різних температур паста веде себе аналогічно кокосовому маслу. При температурі нижче 25С вона твердне.

Як зробити кокосову воду?

Кокосова вода – Рідкий ендосперм молодих плодів кокосової пальми. У міру дозрівання плода та попадання в ендосперм крапель олії, що виділяються копрою, рідина густіє і твердне. Кокосову воду часто плутають з кокосовим молоком та кокосовим олією.