Чим корисний Міст для обличчя?

Місти потрібні і для догляду за жирною шкірою особи. Вони дозволяють нормалізувати роботу сальних залоз і звузити пори, прибрати жирний блиск. Оскільки серпанки виробляються на основі натуральних інгредієнтів, вони чудово підходять для догляду за чутливою шкірою, схильною до прояву алергічних реакцій.

Як правильно використовувати Міст?

Міст можна, можливо використовувати практично в будь-який час: вранці, щоб освіжити дерму і підбадьоритися, до або після нанесення макіяжу, щоб покращити і зафіксувати його, перед сном, щоб розслабитися та очистити шкіру, ну і протягом дня, щоб зволожити чи позбавитися дискомфорту та відчуття стягнутості.

На якому етапі використовувати Міст?

Щоб добитися сяючою, зволоженою та чарівно пружною, як у немовляти, шкіри. Такого ефекту можна досягти, якщо використовувати міст після кожного етапу догляду та макіяжу: після крему – як основу для тонального; після тонального; при завершенні макіяжу – щоб зафіксувати його.

Як використовувати спрей Міст?

Як користуватися містом для тіла Звичайна історія – це негайне (буквально на ходу) нанесення зволожуючого міста. Є два основні способи: розпорошити на відстані 15-20 сантиментів від шкіри. Пріснути спреєм перед собою, після чого увійти в хмару, що утворилася.

Що таке Міст для Корея?

Міст створює на поверхні шкіри невидимий шар, який перешкоджає втраті вологи. Він освіжає особа, глибоко зволожує, а при регулярному використанні відбілює. Що входить до складу? Гіалуронова кислота – притягує вологу, затримує її в клітинах шкіри та не допускає зневоднення.

Як наносити боді Міст?

Поради щодо використання

  1. Міст для тіла ідеально використовувати відразу після душу. …
  2. Якщо наносити прохолодний міст на тіло вам не подобається, помістіть пляшечку в ємність із теплою водою на кілька хвилин;
  3. Спрей розпорошуйте на відстані 15-20 см;
  4. Дайте вбратися місту природним шляхом.

Feb 22, 2018

Що таке Міст для обличчя та як ним користуватися?

Міст ще називають серпанком або спреєм. З англійської це слово перекладається, як туман. Це досить точно передає консистенцію цього засобу. Місти укладені в пляшці з дозаторами, які розпорошують речовину у вигляді мікроскопічних частинок, утворюючи на обличчі найтонший ефективно зволожуючий серпанок.

Навіщо потрібен спрей для тіла?

Спрей для тіла (Димка) обволікає тіло тонким, майже невловимим ароматом, до того ж має властивість зволожувати тіло. Його запах часто повторює аромат знаменитих парфумів, лише у слабкій концентрації.

Навіщо потрібен Міст для тіла?

Міст для тіла (Body Mist/Voile/Brume) – зволожуючий косметичний засіб для догляду за шкірою. … До складу можуть входити перламутрові або блискучі частинки, за рахунок яких шкіра ніби світиться зсередини і має глянсовий блиск. Також міст пом'якшує і зволожує, його можна наносити замість лосьйону або молочка для тіла.