Як правильно варити вівсянку пропорції?

Як правильно варити вівсяну кашу пропорції?

В яких пропорціях варити вівсянку

  1. для рідкої вівсянки на 1 частину крупи або пластівців візьміть 3-3,5 частини рідини;
  2. для напівв'язкою пропорція 1 : 2,5;
  3. для в'язкої – 1: 2.

Aug 16, 2017

Як варити великі вівсяні пластівці?

Інструкція з приготування:

  1. Закип'ятіть воду.
  2. Додати великі вівсяні пластівці і, ретельно помішуючи, варіть протягом 15 хвилин.
  3. Додайте за смаком цукор та сіль.
  4. Після того, як каша буде готова, накрийте кришкою і дайте їй постояти 2 хвилини, щоб вівсяні пластівці увібрали зайву вологу.

Скільки потрібно води на 100 г вівсянки?

На 100 грамів пластівців – 200 мілілітрів води. Доводимо воду до кипіння, закидаємо пластівці і помішуємо віночком, акуратно, не збиваючи! Пластівці важливо засипати саме у гарячу водущоб вони готувалися рівномірно.

На чому краще варити вівсянку?

У яких пропорціях варити вівсянку Кашу можна готувати на молоці (звичайному або рослинному) або воді. Кількість води залежить від того, яку консистенцію каші ви хочете отримати. Для однієї порції достатньо взяти півсклянки пластівців.

В якому співвідношенні варити вівсянку на воді?

для в'язкої вівсянки – на 1 частину пластівців (або крупи) слід брати 1:2 частини рідини; для напівв'язкої каші – пропорція 1:2,5; для рідкої – пропорція 3-3,5.

Скільки потрібно вівсянка на одну порцію?

½ склянки (45 г) вівсяної крупи вважається стандартною порцією для однієї людини. Якщо ви хочете приготувати більше вівсяної каші, додайте ще ?

Скільки часу варити кашу геркулес?

15 хвилин У каструлі доведіть молоко до кипіння. Додати великі вівсяні пластівці Геркулес Myllyn Paras. Додайте цукор та сіль. Варіть протягом 15 хвилинперіодично помішуючи кашу.

У чому різниця між Геркулесом та вівсяними пластівцями?

Насправді: технології виробництва.Геркулеса» та вівсяних пластівців відрізняються тільки способом різання зерна. Товщина та розмір у швидкорозварюваних пластівців менше, ніж у «Геркулеса». Жодної додаткової обробки «швидкі» пластівці не проходять; 2-й міф: що швидше готується крупа, то вона менш корисна.