Чи можна заморозити крем ганаш?

Зберігати при +4ºС, використовувати протягом 2 діб. Можна заморожувати вже у самих виробах з метою раціоналізації процесу виробництва.

Який шоколад найкращий для ганаш?

Щоб зробити ганаш, можна брати і гіркий чорний шоколадале він розрахований на любителя. Зробити його солодшим дозволяє цукрова пудра. Десерт ганаш має бути однорідної консистенції.

Навіщо до ганашу додавати глюкозний сироп?

Сироп глюкози та кукурудзяний сироп додаються для того, щоб запобігти рекристалізації цукру в шоколаді і підтримати гладку консистенцію ганаша. Вага додається сиропу не повинен перевищувати 10% від загальної ваги ганаша.

Чим відрізняється ганаш від крему?

Крем з ганаша ідеальний. Він чудово тримає форму. В відмінність від вершкового крему він навіть не надумає покинути межі коржів під їхньою вагою. До того ж чудово виглядає торт, вкритий шоколадним кремом і прикрашений візерунками з нього ж.

Як можна використовувати ганаш?

Ганаш для торта використовується як прошарку між коржами або для вирівнювання його поверхні. А також для кондитерських виробів – макаронс, шу, профітролей, як начинка. За допомогою кондитерського мішка можна зробити шоколадні шапочки для капкейків або інші прикраси.

Який шоколад краще використати для крему?

Шоколад з плинністю 3 "краплі" – універсальний. Його Ви можете використовувати для приготування десертів, кремів, різного декору, корпусних цукерок З таким шоколадом добре виходить глазур і патьоків на торті.

Який консистенції має бути ганаш?

Вся справа у пропорціях. Для трюфелів ганаш має бути досить щільним, звідси, відсоток шоколаду в такому ганаше має бути вище. Для глазурі та начинок частка вершків повинна бути більше, оскільки консистенція потрібна ніжніша.

Чи потрібно Темперувати ганаш?

Завжди використовуйте темперований шоколад. Але це зовсім не означає, що кожного разу потрібно темперувати шоколад перед приготуванням ганаша. … Це дозволить зберегти хоча б частину потрібних кристалів та поширити їх по всьому ганашу.

Що таке ганаш і для чого він потрібний?

Ганаш (фр. ganache, раніше також зустрічалося написання ганаж) — крем із шоколаду та свіжих вершків, що використовується як начинка для цукерок та тістечок, а також для прикраси десертів. Може бути ароматизований прянощами, фруктами, кавою, алкоголем.